Eethuis De Lantaarn

VOORGERECHTEN


Geserveerd met brood

Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)
Duo van kaas- en garnaalkroket
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)
Carpaccio van rundsvlees – rucola – pijnboompit – Parmezaan - tomaat
Scampi's (6 stuks) - lookboter


HOOFDGERECHTEN


Geserveerd met frietjes of brood

Pasta – groenten – veggieballetjes - roomsaus
Salade – kip – spek - champignons
Scampi’s (8 st.) op zuiderse wijze
Ambachtelijke kaaskroketten (3 stuks)
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks)
Ierse entrecote (Angus beef rib-eye ± 350 gram)
Rundvleesbrochette (Belgisch witblauw)
Gebakken Noordzeetong


DESSERTS


Warme appelstrudel - ijs – slagroom
Coupe Vanille
Dame Blanche
Coupe Advocaat
Chocolademoelleux – ijs - slagroom
Coupe aardbeien (seizoen)


SEIZOENSSUGGESTIES


Keuze uit voor-, hoofd-, en nagerecht naar gelang het seizoen