|
| Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks) |
| Duo van kaas- en garnaalkroket |
| Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) |
| Carpaccio van rundsvlees – rucola – pijnboompit – Parmezaan - tomaat |
| Scampi's (6 stuks) - lookboter |
|
| Pasta – groenten – veggieballetjes - roomsaus |
| Salade – kip – spek - champignons |
| Scampi’s (8 st.) op zuiderse wijze |
| Ambachtelijke kaaskroketten (3 stuks) |
| Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks) |
| Ierse entrecote (Angus beef rib-eye ± 350 gram) |
| Rundvleesbrochette (Belgisch witblauw) |
| Gebakken Noordzeetong |
|
| Warme appelstrudel - ijs – slagroom |
| Coupe Vanille |
| Dame Blanche |
| Coupe Advocaat |
| Chocolademoelleux – ijs - slagroom |
| Coupe aardbeien (seizoen) |
|
| Keuze uit voor-, hoofd-, en nagerecht naar gelang het seizoen |